Autoři


David Katolický


Redakce
  Opět je tu konec roku
Vydáno dne:  30.12.2007
Průměrné hodnocení:  
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.61.81.81.82222.22.22.22.42.42.42.62.62.62.82.82.83333.23.23.23.43.43.43.63.63.63.83.83.8444   4 (hodnoceno 3x)
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.61.81.81.82222.22.22.22.42.42.42.62.62.62.82.82.83333.23.23.23.43.43.43.63.63.63.83.83.8444
 
z redakce

Rok utekl jako voda a nezbývá nám nic jiného než se rozloučit s tím starým a přivítat nový rok 2008.

Whitek | Vítek Ježek

Nový rok nám klepe na dveře a s tím se pojí tradiční bilancování na všech frontách. I SiemensMania nemůže zůstat zkrátka, a tak dovolte, abychom se ohlédnuli, co jí přinesl rok 2007.
V prvé řadě to byl pro tento portál těžký rok – řekl bych, že nejtěžší rok za dobu, co SiemensManii znám. Nejen, že přetrvávali vnější nepříznivě podmínky z minulých let (konec značky Siemens a poté i krach samotné divize BenQ Mobile), ale museli jsme si poradit s novými problémy: především nás čekalo vypořádání se "starým vedením", které nebylo již schopno (či ochotno) platit hosting na FORPSI. Toto jste bohužel pozorovali i Vy, uživatelé SiemensManie, a tak Vaše řady postupně logicky řídli.
Ovšem poté se štěstěna obrátila: povedlo se přemigrovat na vlastní server (hlavní díky zde patří romulovi, a také webstudiu Clevis), a tak i zvýšit uživatelský komfort - bylo přidáno např. integrované hledání google, plně funkční downloady, či nověji shutboard na foru. Ke konci roku byl také představen ambiciozní projekt SM3+, který, jak doufáme, bude úspěšným a důstojným následovníkem SM. Také se povedlo dohodnout spolupráci s postupně se vracejícím BenQem, o které v průběhu příštího roku snad ještě uslyšíme.
Když se podíváme na tento rok zpětně, můžeme prohlásit, že to byl opravdu těžký rok; rok plný bojů, ústupků a dohod. Ale SiemensMania se s ním vypořádala s lehkostí a gracíí sobě vlastní. Nechť je to tak i nadále.

Je tu opět nový rok – nový čas, o kterém jen my rozhodneme, jak bude probíhat. Ať jste s ním spokojeni!



D4X | David Katolický

Stalo se zvykem, že si lide přejí štěstí, zdraví a lásku. Ze zvyku se tak stává monotónní samozřejmost a upřímnost těchto tvrzení upadá. Proto nikomu z Vás nepřeji zdraví, štěstí ani lásku, ale pevnou vůli a víru v to, čemu věříte a v to, co chcete dokázat.
Jako komunita uživatelů SM jsme si ve světě získali respekt. Jak ze strany ruské, tak například indonézské. Bohužel, jak bylo již jednou řečeno, staří odchazí a mladí zůstávají. Proto doufám, že se přinejmenším v podobné sestavě sejdeme i příští rok.


nerow | Pavel Czikó

Pro spoustu lidí skvělý rok 2007 se schyluje ke konci a blíží se další rok další, tentokrát s osmičkou na konci.Do tohoto Nového roku bych Vám všem chtěl popřát spousta zdraví, štěstí, úspěchů, vyplněných přání ale i lásky. Rok 2007 jistě přinesl spoustu nových věcí na Siemense i přez to že je už mrtvý, ale v našich srdcích žije dál.Tento rok přibylo spousta užitečných elfů, ale i třeba tuningů, kterých není nikdy dost.Tento rok byl i určitě hojný na nové členy v teamu jak v řadách moderátorů, redaktorů, ale nový V.I.P, helpeři...ale asi nejzásadnější posilou týmu tento rok byl nový administrátor D4X který při svém příchodu na tento post zase SM o něco oživil a přinesl i něco nového.Všichni určitě doufáme, že nadcházející rok bude při nejmenším stejně dobrý jako tento, ne-li o hodně lepší, už jen z důvodu nové SM, na kterou se všichni tak ohromně těšíme a přeju vám, ať toto čekání vám uteče co nejrychleji...


mario_liptov | Marián Mitterpach

Ako jeden z najnovších členov týmu SM, prajem našej komunite siemensmaniakov a siemensmaniačiek :D , aby šlapala ako hodinky aj naďalej. Nech na novom servri a s novým dizajnom (SM3), nemám síce básnické črevo, ale nech sa v roku 2008 Siemensmanii aj naďalej dari aspoň tak, ako po predošlé roky, ak nie lepšie. Všetkým starým ako aj novým členom, prajem v Novom Roku všetko dobré.


pip@ | Pavel Kohout

I přesto, že siemens už neexistuje, tak na siemensmanii bylo v roce 2007 dost rušno. Pořád se objevují nové patche a elfy, což nasvědčuje tomu, že fenomén siemens bude ještě dlouho žít. A když se teď BenQ vrátil do Česka, tak to znamená naději, že Siemens nebude nikdy zapomenut... Do nadcházejícího roku vám přeji vše nejlepší, hlavně co nejmíň umrtvených telefonů, a zůstaňte s námi, protože v roce 2008 bude spuštěna nová verze Siemensmanie :)


Orpheus | Michal Metke

Prajem všetkým naším verným, ale aj novým čitatelom veselé prežitie vianočných sviatkov a úspešný rok 2008!


michalkopecky | Michal Kopecký

Já Siemensmanii za sebe přeju ještě mnoho podobných roků jako tento plných nových patchů, elfů, nových verzí elfloaderů a nových tuningů. Bohužel je pravda, že Siemens pomalu odumírá a s každým umrtveným telefonem je blíže k svému armageddonu, tak se také připojuju k přání, co nejméně umrtvených telefonů. Bohužel i moje CX70 je blízko svého nebe a jednou v něm už dokonce byla, ale poté vstala z mrtvých a začala znovu fungovat a umožnila mi dodělat (udělat nové) tuningy. Tak toto také přeju Siemensmanii a celému Siemensu (ovšem ne čistokrevným Benqům, který toho mají společného se Siemensem asi tolik, co třeba uhlík s křemíkem).


@urel | (Homér)

Všetkým želám na Nový rok,
nech sa vám splní každé prianie,
aj my na Slovensku jedno máme.
Vtedy sa nám splní sen,
keď aspoň BenQ, keď nie Siemens príde sem.
/*/S pozdravom @urel/*/ :D


Cherokee007 | Martin Široký

Přeju všem čtenářům SM hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a hlavně aby se nám BenQ vrátil zpět do Evropy tak jak si to představujeme a taky hlavně málo ,,mrtvej" Siemensů.


Gwin | Martin Šeda

Tento rok proběhlo velké množství změn jak na samotné SiemensManii (noví admini, obnova teamu), tak i na samotném BenQu (vrátil se zpět do Čech). Další rok snad bude pokračovat v tomto pozitivním trendu. Čeká nás nový projekt mtuning (SM3+), který nebude jenom o Siemensech a BenQu. Snad se vše podaří minimálně tak, jak je naplánováno. Závěrem přeji všem věrným čtenářům SM, ať se Vám vydaří co nejvíc naplánovaných věcí.


alkaba | Erik Bačák

Rok s rokem se sešel a místo čísla sedm bude letopočet zakončovat snad šťastná osmička. Nezbývá než popřát všem Siemensmaniakům vše nejlepší do Nového roku!


Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor