Autor


Vítek Ježek
  SiemensMánia3+ oficiálně představena!
Vydáno dne:  16.12.2007
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
z redakce

Přesně měsíc a den (a pár dní k tomu) nás dělí od 6. srazu webu SiemensMánia, na kterém byl oficiálně představen staro/nový projekt SiemensMania3+. Proto ten, kdo nebyl na srazu, má nyní jedinečnou přiležitost zjistit, o co vlastně jde.

Jádrem dalšího povídání bude prezentace SM3+ (o které jsme váš již jednou informovali) - stáhnutelná ve formátu odp [21kb], ppt [117kb], pdf [535kb], či v nejhošim html.

Přečtěte si jí proto...

A důkladně prostudujte...

Hotovo? Jak je v ní napsáno, stále probíhá programování (tzn. I. etapa) a ladění systému. Poté přejdeme k II. fázi - k samotnému převádění obsahu SiemensManie - článků, návodů, zajímavých informací z fora i downloadů. A právě zde může (a troufám si říci, že by i měl) každý odpovědný SiemensManiak se špetkou volného času a i s jinými chrabrými vlastnostmi pomoci. V pravou chvíli se dozvíte podrobnosti, ale rádi bychom věděli, kolik takových chrabrých osob se zde nachází (nechť se přihlásí do fora).


Jak již bylo řečeno systém se stále programuje. Má to ale i své klady - pokud má někdo jakoukoliv otázku/dotaz/připomínku či hlavně - pozitivní kritiku, nechť jí napíše do fora.


Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor