Autor


Redakce
  Blíží se 6. sraz SiemensManie!
Vydáno dne:  06.10.2007
Průměrné hodnocení:  zatím nehodnoceno
 
z redakce

Tak a je tu podzim, který patří dlouho očekávanému a již jednou odloženému šestému srazu SiemensManie.

Náš Siemensmania web ma už za sebou 5 úspešných zrazov na ktorých sa zišli nemalé skupiny priaznivcov Siemensov a Benq-Siemensov. Väčšinou ste tu mali šancu stretnúť kamaratov a uživateľov webu, s ktorými si zväčša píšete po ICQ, alebo na fóre, alebo možnosť chytiť si a odskúšať skoro všetky modely Siemens a Benq-Siemens telefónov.
Ako to prebiehalo na minulých zrazoch možete pozriet tu - Prvý, Druhý, Tretí, Štvrtý a Piatý zraz

Tento zraz sa koná, rovnako ako predošlé dva zrazy v BRNE, kde, to se ještě neví ale datum už je 100% - 10.11.2007.


Plánovaný program uveřejníme co nejdříve, ale máte se na co těšit - především Bonfirovo unikátní muzeum, představení SM3+, či přítomnost světoznámého tunnera D4Xe(ano, můžete ho požádat i o autogram) bude velikým lákadlem!

Záujemcov prosíme o potvrdenie účasti na zraze pomocou prezenčnej knihy. Prosím, buďte čestný a pokial nastane nejaká zmena, svoj údaj zmente, alebo vymažte. Je treba naplánovať kapacitu rezervácie.

Vstupné na sraz bude pravděpodobně 100,-Kč na každou osobu(dle počtu účastníků se cena může změnit - spíše zmenšit).

Uvidíme sa na zraze :)
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou zodpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor